ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΜΕΣΑΡΑΣ «ΦΑΙΣΤΟΣ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ

        ΜΕΣΑΡΑΣ «ΦΑΙΣΤΟΣ»         Μοίρες  17 – 11 – 2020
                                    

Τηλ. – Fax : 2892022215                                             

Κιν. τηλ.:    6936679797                                            

Πληροφ. : Γρηγόρης Γιαμαλάκης       

ggiamal@sch.gr

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΜΕΣΑΡΑΣ «ΦΑΙΣΤΟΣ» ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Χαιρετίζουμε όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου, τα εργατικά σωματεία και τους εκπροσώπους του οργανωμένου συνδικαλιστικού κινήματος που σήμερα συμμετείχαν συμβολικά, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, λόγω της πανδημίας, στις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Ήταν υποδειγματικές συγκεντρώσεις με βάση τις υποδείξεις των υγειονομικών, μαχητικές, αγωνιστικές που φώναξαν τα διαχρονικά και επίκαιρα συνθήματα του Πολυτεχνείου, αλλά και τα αιτήματα που είναι άμεση ανάγκη να υλοποιηθούν για την προστασία της ζωής, της υγείας και των δικαιωμάτων μας.

Καταδικάζουμε, με τον πλέον απερίφραστο τρόπο, τον αυταρχισμό, τη βία και τη  δημοκρατική εκτροπή της Κυβέρνησης που δημιούργησε τα σημερινά επεισόδια τα οποία δεν μοιάζουν, σε ένταση και έκταση, με καμία άλλη κοινοβουλευτική περίοδο της μεταπολιτευτικής Ελλάδας. Καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση των δυνάμεων καταστολής στα συνδικάτα και στους διαδηλωτές. Η κυβέρνηση έχει εγκληματικές ευθύνες, αφού αποδείχτηκε ότι η προστασία της δημόσιας υγείας ήταν πρόσχημα για το χτύπημα των συνδικαλιστικών μας δικαιωμάτων. Στόχος ήταν ο εορτασμός του Πολυτεχνείου και το μήνυμά του. Το Πολυτεχνείο ζει!

Ο αυταρχισμός και οι απαγορεύσεις της κυβέρνησης απέτυχαν. Απαιτούμε να αφεθούν ελεύθεροι όλοι όσοι έχουν προσαχθεί. Ο Αυταρχισμός και αντιδημοκρατικός κατήφορος της Κυβέρνησης ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα Δημοκρατικά μας δικαιώματα και τις ελευθερίες μας!

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

Γρηγόρης Γιαμαλάκης Τίτος Ζερβάκης

Author: Γρηγόρης Γιαμαλάκης

Submit a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *