ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΙΡΕΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ       

    ΜΕΣΑΡΑΣ «ΦΑΙΣΤΟΣ»                                                   Μοίρες  24-9-2018                  

        ΜΟΙΡΕΣ ΚΡΗΤΗΣ

Τηλ. – Fax : 2892022215                                                          

Κιν. τηλ.:    6936679797                                                     Προς: Μέλη μας       

Πληροφ. : Γρηγόρης Γιαμαλάκης                                          Μ.Μ.Ε.

ggiamal@sch.gr    

                                         

«Αίτημα για τη δημιουργία εκλογικών τμημάτων και τη διεξαγωγή των εκλογών ΠΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ – ΚΥΣΠΕ στις Μοίρες και το Αρκαλοχώρι».

 

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης Μεσαράς «ΦΑΙΣΤΟΣ» με ομόφωνη απόφασή του ζητάει τη δημιουργία εκλογικών τμημάτων και τη διεξαγωγή των εκλογών ΠΥΣΠΕ – ΑΠΥΣΠΕ – ΚΥΣΠΕ στις Μοίρες και το Αρκαλοχώρι, λαμβάνοντας υπόψη την ταλαιπωρία και τα έξοδα που θα υποστούν – εν μέσω της συνεχιζόμενης οικονομικής κρίσης – οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν στη Μεσαρά,  για τις εκλογές των Αιρετών (Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018) που θα διεξαχθούν στο Ηράκλειο και θα αναγκαστούν με απόφαση της Δ/νσης Π. Ε. να μετακινηθούν ως και 120 χιλιόμετρα από τον τόπο διαμονής τους. Πληροφοριακά αναφέρουμε ότι σχεδόν οι περισσότεροι νέοι συνάδελφοι κατοικούν στη Μεσαρά.

                Την ίδια ταλαιπωρία θα υποστούν και οι συνάδελφοι που υπηρετούν στη Βιάννο, την Άρβη και το Αρκαλοχώρι, γι’ αυτό ζητάμε τη συνδρομή όλων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών του Ν. Ηρακλείου.

                Πεποίθηση μας είναι ότι Διοίκηση και Συνδικάτα πρέπει να βάζουν πάντοτε σε πρώτη θέση την εκπαίδευση και τον εκπαιδευτικό και δηλώνουμε πως θα συνεχίσουμε τον δίκαιο αγώνα μας για δημιουργία δεύτερης Δ/νσης Π. Ε. στη Μεσαρά.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ

Το Ωδείο Κονσέρτο προσφέρει έκπτωση 25% για το σχολικό έτος 2018-2019 στα τμήματα: Παραδοσιακής και Λαϊκής Μουσικής (όργανα: μπουζούκι, λαϊκή κιθάρα, λαούτο, μαντολίνο, λύρα, ούτι, τζουράς & μπουλγαρί), Μοντέρνας Μουσικής (όργανο: μπάσο) και Χορωδίας (παιδική – ενηλίκων) στα μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσαράς «Φαιστός».

Τηλ. Επικοινωνίας: 28920 23758 – 6944 858534

Για το Δ.Σ.

                                                                

               Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γεν. Γραμματέας

                      

     Γρηγόρης Γιαμαλάκης                                                 Ιωάννης Μαθιουδάκης

Author: Γρηγόρης Γιαμαλάκης